Crystal Styling

Het gebruik van kristallen in de woonkamer

Het valt niet te ontkennen dat kristallen een populair decoratiestuk zijn geworden in interieurstyling, maar kristallen hebben meer te bieden dan alleen hun uiterlijke schoonheid.

Elk kristal heeft unieke eigenschappen – van genezende kristallen tot liefdeskristallen en zelfs beschermingskristallen. Dus of je je nu aangetrokken voelt tot kristallen vanwege hun schoonheid of vanwege hun energie en ze in huis wilt gebruiken, we hebben op een rijtje gezet welke kristallen je het beste in een bepaalde ruimte kan gebruiken en trappen af met de woonkamer.

Er zijn veel kristallen die je in je woonkamer zou kunnen gebruiken, wij adviseren de volgende:

Amethist is de meester van kalmeren en is perfect voor een leefruimte omdat het angst en stress verzacht.

Apofyliet is een kristal met een hoge vibe en verhoogt de vibratie van elke ruimte waarin het wordt geplaatst, perfect voor een sociale huiskamer.

Hematiet heeft prachtige aardingseigenschappen wat ideaal is voor een ieder na een lange werkdag om bij thuis te komen.

Amazoniet is perfect voor stress en emotioneel welzijn, terwijl sodaliet ook wordt gebruikt voor kalmte en rust.

Het gebruik van een of meer van deze kristallen in jouw leefruimte zal helpen om een ​​ontspannende leefruimte te creëren en tegelijkertijd positieve energie te bevorderen. Een cluster van kristallen rond de tv kan ook helpen elektronische energie te absorberen, met name de aardingscombinatie van hematiet en zwarte toermalijn.

In onze volgende blog gaan we verder met de overige ruimtes in huis.

Gerelateerde berichten