Spiritual Glamour

Top 5 edelstenen voor de babykamer & kinderkamer

Top 5 edelstenen voor de babykamer & kinderkamer

De hoge, zachte trillingen van edelstenen en kristallen zijn ideaal om een veilige en liefdevolle sfeer in de babykamer of kinderkamer te creëren. Je kindje kan zich in een geborgen sfeer makkelijker ontspannen met zijn lijf en ziel en zich overgeven aan de slaap. Baby’s en kinderen staan nog ontzettend open voor de hoge trillingen van de stenen en zullen ze veel beter voelen dan jij dat doet. Deze trillingen herinneren hen aan de hogere sferen waar ze vandaan komen en maken hierdoor ook de overgang tussen daar en hier op aarde makkelijker voor ze. Wij hebben 5 edelstenen en kristallen voor je geselecteerd die geweldig zijn voor baby’s en kleine kinderen.

Rozenkwarts

Als een Rozenkwarts in een ruimte geplaatst wordt, brengt het liefde, harmonie en rust. Deze steen is daarom de ultieme steen voor baby’s en kinderen want Rozenkwarts heeft een hele zachte en lieve energie. De steen zorgt voor een liefdevol en geborgen gevoel en dat is natuurlijk super fijn voor kinderen.

Daarnaast heeft Rozenkwarts de mooie eigenschap dat de steen helpt om het zieltje van het kindje ter aarde te brengen. Pasgeboren kindjes kunnen nog wat langer blijven hangen tussen daar waar ze vandaan komen en hier op aarde. De Rozenkwarts ondersteund ze liefdevol de overgang te maken vanuit vertrouwen en liefde. Daarom is een Rozenkwarts ook zo’n bijzonder liefdevol kraamcadeau!

Overige eigenschappen van de Rozenkwarts: de steen helpt bij pijn, angst en trauma. Deze roze steen laat het kind zich geliefd voelen, hun hart te openen en vanuit liefde te groeien. Ook is Rozenkwarts een fijne steen om je kindje te helpen bij het slapen. Leg de Rozenkwarts naast hun bed en er komen mooie en fijne dromen.

Blauwe Calciet

Blauwe Calciet is een hele fijne steen voor de babykamer omdat de energie rust en ontspanning brengt. Een baby kan zich sneller overgeven aan de slaap in het beschermende energieveld van deze steen. Blauwe calciet zorgt ervoor dat na een drukke dag vol prikkels (bijvoorbeeld van het kinderdagverblijf) de energie van de baby sneller relaxt wordt waardoor een heerlijke, weldadige slaap sneller zal lukken.

Ook bevordert Blauwe Calciet het zelfvertrouwen, standvastigheid en communicatie vanuit het hart. Een fijne, kalmerende steen voor gevoelige en emotionele kinderen.

Groene Aventurijn

Groene Aventurijn heeft een kalmerende werking en brengt vooral onrustige kinderen meer rust. Door je kind deze steen zich te te laten dragen of in de buurt van je kind te leggen komen zijn/haar emoties meer in balans. Is jou kindje snel overstuur of overprikkeld dan is Groene Aventurijn een fijne steen voor hem of haar.

Ook zou deze steen geluk en voorspoed aantrekken. De steen maak geduldiger, toleranter & positiever. De steen vergroot wilskracht en besluitvaardigheid. Aventurijn beschermt daarnaast jouw kindje tegen negatieve energieën.

Celestien

Celestien (of Coelestien) is net als Rozenkwarts ook een hele fijne steen voor kinderen en babies die net op aarde zijn gekomen. Deze steen wordt ook wel engelensteen genoemd en draagt de hoge, spirituele energie van de engelen in zich. Celestien helpt een baby om de landing op aarde zachtjes te maken. De hoge trilling van de steen doet ze herinneren aan waar ze vandaan komen en op deze manier houden ze verbinding met de bron en zullen ze zachtjes landen en aarden in hun lichaam. Ook deze steen is dus een perfect gekozen kraamcadeau.

De fijne energie van Celestien helpt daarnaast om heerlijk in te slapen en te dromen.

Bergkristal

Bergkristal is een transparante steen die eigenlijk goed voor alles is en overal kan. De steen staat voor energie en zal er voor zorgen dat de kinderkamer gezuiverd wordt van negatieve energie en zelf positieve, rustgevende energie uitstralen. Heerlijk voor een baby of klein kindje dus.