Spiritual Glamour

CRYSTAL ENERGY

Reiniging, energie

Beste kristallen voor de gang: zwarte obsidiaan, rozenkwarts, zwarte toermalijn

In de gang gaat het bij het zuiveren van de lucht en het creëren van een energieke ruimte niet alleen om het creëren van een gastvrije, veilige sfeer voor de gasten die binnenkomen – het gaat ook om de personen die in het huis wonen Of het nu bij de ingang, op de bovenverdieping of aan de achterkant van het huis is, gangen verbinden elke woonruimte in het huis; de energieën erin kunnen je emotionele welzijn gedurende de dag beïnvloeden. Omdat gangen voor 90% uit muren bestaan, zijn de muren de beste plek om kristallen daarin tentoon te stellen: gebruik zwevende planken of ingebouwde boekenkasten om Crystals zoals zwarte obsidiaan en rozenkwarts te displayen.

Ontspanning, reiniging

Beste kristallen voor de badkamer: kunziet, rozenkwarts, amethist
Alle negatieve energie die je tijdens de slaap hebt geabsorbeerd, wordt weggevaagd door amethist/kwarts. Plaats een Crystal in de badkamer bv amethist om je energieveld te reinigen.

– Woonkamer –

Ontspanning

Beste kristallen voor de woonkamer: kwarts, rozenkwarts, amethist

Het geheim van het stylen van Crystals? Denk er niet te veel over na. Er is iets intrinsieks aan de energie van Crystals. En of je nu wel of niet gelooft dat ze healing vibes kunnen veroorzaken, de esthetische waarde van Crystals valt niet te ontkennen. In de woonkamer komen deze Crystals goed tot hun recht; amethist om ontspanning te bevorderen, kwarts voor healing en rozenkwarts voor een liefdevolle omgeving. Plaats de Crystals op bijzettafels, salontafels en boekenkasten.

Relaxen & healing 

Beste kristallen voor de slaapkamer: citrien, celestien, amethist

De slaapkamer is de plek waar je het grootste deel van je tijd doorbrengt. Het nemen van stappen om voor een ontspannen gevoel te zorgen kan je alleen maar verder in het leven brengen – mentaal, spiritueel en emotioneel. Rustgevend qua uiterlijk en gevoel (met gevoel bedoelen we zowel hoe het kristal fysiek aanvoelt tegen je huid als de natuurlijke trillingen die het uitstraalt), amethist en kwarts zijn het beste voor deze ruimte.

Om de healing vibes in de slaapkamer te versterken, raden we aan om amethist met citrien te combineren; de twee kleuren, paars en geel zijn een mooie combinatie.