Kristallen

Apofyliet: jouw ‘kosmische maatje’

Als je je energetisch uit balans voelt, of als de energie om je heen aan het afbouwen is, ben je niet de enige. Met de Volle Maan van afgelopen zondag heeft onze kosmische  beïnvloeder weer heel wat uitgevoerd.

De vraag die ons onlangs bezighield was:

Hoe houden we onze energie geaard, terwijl er boven ons grote verschuivingen gaande zijn? Het antwoord: een Apofyliet cluster.

Hoe dichter we bij een Volle Maan komen, hoe meer chaos er mentaal lijkt door te dringen. Hoewel we verhoogde angstniveaus gewoonlijk kunnen genezen door middel van rustoefeningen, heeft de Volle Maan een versterkend effect waardoor meditaties lastiger worden. We merken vaak dat we onze geest niet lang genoeg stil kunnen houden om ons te concentreren. Hierbij komt de aardende energie van een Apofyliet cluster goed van pas als middel tegen de chaos.

De piramide en kubusvormige structuren die op een Apofyliet cluster verschijnen, maken deze steen niet alleen visueel uniek, ze geven hem ook een verzorgende eigenschap. De blokjes groene Apofyliet openen het hart voor liefde. Ze helpen je om dieper te ademen en in contact te komen met de natuur of wat je ook kalmeert. We gebruiken deze energie graag om de intensiteit van de Volle Maan te bestrijden.

Door deze energie zijn we ons bewust van de problemen die de Volle Maan aan het licht brengt en kunnen wij deze op een bewuste, positieve manier benaderen.

Apofyliet richt zich op de toekomst en geeft ons inzicht in het potentieel dat het kan hebben als we ervoor kiezen om het meeste uit ons heden te halen. 

Dus als we b.v. besluiten dat die relatie het potentieel heeft om groter te zijn dan het momenteel is, zal Apofyliet inzicht geven in wat we zouden moeten veranderen. Omgekeerd, als er negatieve gehechtheden of gedragingen zijn die we moeten kwijtraken, helpt een Apofyliet cluster ons om te schakelen naar een gezonder pad. Apofyliet helpt je ook om moeilijkheden vanuit een lichtere staat te benaderen. 

Apofyliet zou je in de slaapkamer kunnen plaatsen om de ruimte te overspoelen met liefde.

Gerelateerde berichten