Crystal Styling

Crystal Styling op z’n best

De unieke en mooie uitstraling van kristallen lenen zich goed voor het decoreren van het huis. Velen geloven echter ook dat ze een diepere betekenis hebben om positieve energie te bevorderen en Feng Shui te vergroten. Een prachtig kunstwerk dat jarenlang volledig natuurlijk in de grond is ontstaan, moet op de een of andere manier bijzonder zijn. Kristallen in interieurontwerp zijn ook een enorme trend voor 2020 en daarna. 

Decoratie bijzettafel 

Let bij het kiezen van een kristallen decoratie voor in huis op stukken waar je je toe aangetrokken voelt. Van elk kristal wordt aangenomen dat het verschillende herstellende energieën heeft en er ook mooi uitziet op je salontafel, dus het is interessant om te weten welke atmosfeer het kristal creëert. Je kan bijvoorbeeld een kalmerende steen in de slaapkamer gebruiken, maar toch energie in een woonruimte bevorderen.

Wij hebben de bijzettafel gedecoreerd met ‘the finer things in life’; sparkling wijn, heerlijke brie en kristallen! Zo kan je op een eenvoudige manier wat ‘glam’ aanbrengen in het interieur. Ben je ook zo fan hiervan?