Wie zijn wij?

In 2020 zijn wij begonnen met onze webshop. Edelstenen staan centraal binnen ons gezin en het stylen hiervan vinden wij fantastisch om te doen.

Hierdoor is het idee ontstaan om deze twee elementen met elkaar te combineren tot een webshop waarbij we niet alleen edelstenen verkopen, maar waar bij we je ook de inspiratie meegeven hoe je de kristallen kan stylen in het interieur.

Ons familiebedrijf wordt gerund door Rob en Devi, Leana (styling-assistent), Mily (inpak-assistent) en Sathya, onze kleine deugniet die al het pracht bewonderd wanneer we aan het werk zijn. Sinds een maand is Amber ons team komen versterken als stagiaire en houdt ze zich voornamelijk bezig met de website en social media.

Wij zijn erg geïnspireerd en gepassioneerd door de edelstenen en mineralenwereld en willen dit graag ook aan jou overbrengen. We merken alleen dat om ons heen het zo nu en dan als zweverig kan worden ervaren, derhalve willen wij laten zien dat dit helemaal niet zo hoeft te zijn.

Onze missie is dan ook om kristallen, mineralen en fossielen te stylen in het hedendaagse interieur zodat je de ‘positive vibes’ van de kristallen kunt ervaren. Deze prachtige creaties van Moeder Aarde verdienen een speciaal plekje in ieders huis.

Of je nu een statement wilt maken met een grote Amethist geode of toch liever klein begint, wij helpen je graag bij het vinden van een stuk dat aan jou wensen voldoet. Alle kristallen op onze website zijn handpicked en komen van over heel de wereld, veelal uit Brazilië, China, Marokko, Madagaskar en Uruguay.

Ons bedrijf bestaat uit een paar werknemers en hier zit ook onze kracht. We doen ons werk met heel veel liefde en proberen dit ook over te brengen op onze klant(en). Zo kan je ons altijd een berichtje sturen als je vragen hebt en helpen we je graag bij het geven van persoonlijk advies.

We zijn nog maar 1,5 jaar bezig maar zijn van alles aan het ondernemen; we staan op beurzen maar ook in de winkel van Lush in Den Haag. Onlangs zijn wij verhuisd naar een nieuw kantoor in Gouda. Op afspraak kan je bij ons komen shoppen, geven we advies en kan je al onze mooie edelstenen in het echt bewonderen!

 

Ɓιѕѕ νιвєѕ σηу

Liefs van ons allemaal,

 

 

Bekijk onze producten