Onze missie is om de schoonheid van mineralen te tonen & deze te integreren in allerlei ruimtes zoals werk,- en woonruimtes maar ook in winkel,- en salon/praktijkruimtes.

Wij zijn een familiebedrijf in edelstenen & mineralen. Het stylen van mineralen in het interieur is onze specialisatie. Wij stylen ruimtes voor particulieren en ondernemers in Nederland en wereldwijd. Wij hebben een wisselende collectie van mineralen, meteorieten, versteend hout en fossielen van miljoenen jaren oud. En hiervoor reizen wij de wereld over; het bezoeken van (vind)plaatsen en het persoonlijk selecteren van iedere aankoop staat bij ons voorop.

FB939C75-3590-41CB-8200-229FDD90D351

Onze missie


In 2020 zijn wij gestart met onze dienstverlening in het stylen van kristallen en mineralen in interieurs. Wij zijn curatoren van luxe kristallen, geodes en natuurlijke kunst wereldwijd. Onze missie is om de wijsheid en helende eigenschappen van de aarde met de wereld te delen. Opgericht door Rob & Devi, die ruimtes transformeren door unieke functionele kunstwerken te plaatsen in huizen, werkplekken, tuinen en kantoren.

Onze passie is om de beste kwaliteit en de meest verfijnde natuurlijke kristallen van over de hele wereld te vinden. 

Ons streven is om de manier waarop mensen kristallen waarnemen en ervaren te transformeren.

Onze ambitie is om mensen te inspireren met het enorme potentieel dat kristallen hebben in het verbeteren van ons leven en de natuurlijke energie die ze bevatten.

Onze motivatie is om vreugde, optimisme en schoonheid te brengen in het leven van zoveel mogelijk mensen, over de hele wereld.

Recensies van onze klanten

5 / 5 sterren