Wie zijn wij?

Onze webshop is in 2020 gestart. We zijn dus de ‘new kids on the block’ maar zeker niet de minste als het gaat om de kennis/ervaringen in de mineralenwereld.

Wij zijn een familiebedrijf: Crystal Styling wordt gerund door; Rob en Devi, Leana (9 jaar) stylingassistente, Mily (6 jaar) inpikken van de edelstenen en helpt zo af en toe met het inpakken van de kristallen en Sathya (2) onze kleine deugniet die al het pracht en praal bewonderd wanneer we aan het werk zijn.

Omdat wij zelf ontzettend geïnspireerd en gepassioneerd zijn geraakt door kristallen en de mineralenwereld, wilde wij het verlangen om dit over te brengen op anderen middels onze webshop realiseren.

Onze missie is om kristallen, mineralen en fossielen te stylen in een hedendaags interieur. De mooiste creaties van Moeder Aarde verdienen een speciaal plekje in ieder zijn huis/kantoor/studio. Ze brengen een vleugje magie en sparkles met zich mee. Maar ook een gevoel van aarding in het interieur. U kunt ze overal plaatsen; in de woonkamer op het dressoir maar ook b.v. in de slaapkamer op uw nachtkastje. Bij inspiratie hopen wij uw verder te inspireren met onze prachtige stenen. Ze zien er niet alleen prachtig uit maar wist u dat de kristallen en mineralen ook nog bijzondere eigenschappen hebben. Meer daarover in onze blog.

De artikelen in de webshop zijn veelal handgemaakte producten. Geen enkel product is hetzelfde en onze stukken komen uit landen als Brazilië, Marokko, China, Madagaskar en Uruguay.

Join us and #getcrystalstyled!

Bekijk onze producten