[page_header show_title=”0″]

*Crystal Styling heeft groene vingers!*

In samenwerking met OneTreePlanted heeft Crystal Styling wat nieuws: een Crystal Styling bos! Dit bos is verspreid over heel veel landen, zoals, Denemarken, Portugal, Canada, India, Nieuw Zeeland en ga zo maar door! Door dit bos draagt Crystal Styling bij aan minder CO2 uitstoot en dat is beter voor mens en natuur. Als je een bestelling plaatst op onze website www.crystalstyling.nl draag je een steentje bij aan een betere wereld.

Lees verder om te ontdekken hoe alles werkt:

*Jij besteld – wij planten een boom!*
OneTreePlanted heeft de ervaring van het planten van een boom erg gemakkelijk en leuk gemaakt, zodat steeds meer mensen zich aansluiten bij deze community. Bij elke bestelling die word geplaatst op www.crystalstyling.nl wordt er een boom geplant. Je ontvangt een of meerdere van onze super mooie kristallen, maar je plant ook gelijk een eigen boom in ons Crystal Stylings bos. Om de CO2 uitstoot te verkleinen voor een betere wereld werken wij samen met het bedrijf OneTreePlanted, om een bijdrage te leveren aan ons bos kan je een bestelling plaatsen op onze website. Ook kan je ervoor kiezen om voor €1 een extra boom te planten.

*Onze samenwerking met OneTreePlanted:*
OneTreePlanted heeft over de jaren heen meer dan 40 miljoen bomen geplant in 43 landen. Dit bedrijf startte in 2014 en heeft sinds vorig jaar hun bomen verdubbeld met wel 23,5 miljoen bomen.
Wil je nog meer weten over dit bedrijf bekijk deze video:

[blog_posts style=”normal” columns=”3″ columns__md=”1″ image_height=”56.25%”]